Labels

Thursday, October 27, 2011

Second Day in London

Tak a dnes som už po druhý krát bola v Londýne. Ráno na vlak a po hodine a pol na Victoria station. Opäť sme si kúpili lístok na metro. Naša prvá zastávka bola pri Tower Bridge a Tower of London.

So today I was in London for the second time. We were travelling by train again in the morning so after an hour and half we were on Victoria station. We also bought an underground tickets. Our firts stop was Tower Bridge and Tower of London.
Po ďalšej ceste metrom sme sa dostali k Big Benu a London Eye.
After another way by an underground we came into the Big Ben and London Eye.
A potom nasledovala obchodná ulica Oxford street. Fakt nemôžem uveriť koľko obchodov tam bolo, hlavne rôzne iné ako máme my doma. Všade plno ludí, ktorí sa prehrabávali v oblečení, takže som ani nemala chuť si niečo pozerať. Každý obchod mal minimálne 2 veľké poschodia a každá vec, ktorá sa mi páčila stála viac ako 20 libier. Najhorší obchod bol Primark, v ktorom som sa musela až predierať. Nakoniec najlepšia vec, ktorú som mohla urobiť bolo ísť preč. :D Najlepší obchod bol však na záver - Abercrombie & Fitch. Zvonka vôbec nevyzerá ako obchod ale niečo oveľa lepšie a keď vojdete dnu, pri vchode sa môžete odfotiť s fešným chlapom. :D ... Po ôsmich hodinách chodenia som si konečne sadla do vlaku naspäť. 

And then we continued on Oxford street. I can't believe that there were so many shops, mainly other than we have at home. Everywhere are lots of people which are looking on clothes, so I didn't have any taste to look for something for me. Every shop had almost 2 big floors and every thing which I liked was expensive. The worst shop was Primark. I have never seen bigger shop. I had to wade through all the crazy people so the best thing I could do was go back from the shop. :D The best shop was at the end - Abercrombie & Fitch. It doesn't look like a shop from outside and when you come inside, you can take a picture with one pretty guy. :D ...after 8 hours of walking I finally sat in the train back to Eastbourne.

No comments:

Post a Comment